Dostupna On-line kreditna aplikacija na sajtu VTB banke

Brže i jeftinije do kredita

VTB Banka Beograd postavila je na svom sajtu www.vtbbanka.rs web aplikaciju “On-line prijava za kredit” i tako obezbedila brojne olakšice za sve klijente koji žele da podignu kredit. Korišćenje nove web aplikacije vrlo je jednostavno i u velikoj meri ubrzava i olakšava proces podnošenja zahteva za kredit. Za sve klijente koji on-line podnesu zahtev za kredit obezbeđene su niže naknade za odobravanje kredita.

U delu aplikacije “Kreditni kalkulator” klijent ima mogućnost da sam proveri svoju kreditnu sposobnost i izračuna visinu mesečne rate. Potrebno je da klijent unese visinu plate ili penzije, izabere tip kredita koji mu odgovara, unese visinu kredita za koji aplicira i definiše period otplate (broj mesečnih rata). Kalkulator će automatski izračunati visinu mesečne rate i pružiti informaciju o tome da li je klijent kreditno sposoban.

Preko linka “Zakažite sastanak” klijent može da zakaže sastanak u nekoj od ekpozitura VTB Banke Beograd. U toku istog dana klijentu će biti prosleđena informacija o terminu održavanja sastanka kada će moći da obavi direktan razgovor za zaposlenima VTB banke.

U delu aplikacije “Preuzmi neophodna dokumenta za prijavu kredita” klijent ima mogućnost da preuzme sve dokumente potrebne za podizanje kredita, kao i da se upozna sa njihovom formom.

VTB Banka je omogućila svojim klijentima da u potpunosti on-line, bez posete ekspoziturama podnesu zahtev za podizanje kredita. Da bi klijent on-line aplicirao za kredit potrebno je da popunjenu dokumentaciju elektronski pošalje preko linka “Priložite dokumenta i aplicirajte za kredit”.