VTB banka uručila donaciju Udruženju „Živimo zajedno“

Drage kolege,

Sa velikim zadovoljstvom informišemo vas da je VTB Banka Beograd zvanično uručila donaciju Udruženju za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju “Živimo zajedno iz Beograda. Ovo udruženje zivimozajedno.rs osnovano je 1997. godine kao odgovor na potrebe dece sa težim smetnjama u razvoju koja nisu bila uključena u sistem društvene brige, kao i njihovih roditelja, koji su želeli da obezbede kvalitetniji i sadržajniji život za svoju decu .

Donaciju u vrednosti od 500.000 RSD koju delom čini finansijska pomoć, a delom nameštaj iz bivše filijale u Kralja Miluitina 57 zvanično je uručio Predsednik IO, Markus Ferstl. Tom prilikom izjavio je da je uručenje ove donacije za VTB Banku veliki događaj i da se raduje našoj predstojećoj saradnji. Takodje, istakao je da je pomoć najosetljivijim, a često i marginalizovanim društevnim grupama, obaveza svih uspešnih privrednih subjekata.

vtb-zivimo-zajedno-donacija

Osim simboličnog uručenja donacije tokom posete je upriličen i obilazak prostorija Udruženja, upoznavanje sa štićenicima i njihovim raznovrsnih aktivnostima.

vtb-zivimo-zajedno-donacija-1